iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Кои са най-добрите любовници?


Италианците са най-добрите любовници, а англичаните се нареждат в края на списъка. До този извод достигнаха изследователи, които направиха проучване в няколко европейски страни.

image


Анкетата е обхванала не само жени, които оценявали достойнствата на мъжете в леглото, но и представители на силния пол. Един от въпросите бил доколко са удовлетворени от сексуалния си живот. Оказало се, че 64% от италианските мъже и жени дават много висока оценка на интимния си живот.

В проучването, организирано за изясняване на проблема с преждевременната еякулация, взели участие над 6000 мъже и жени от Италия, Франция, Англия, Шотландия, Ирландия и Уелс. Почти всеки десети мъж споделил, че средната продължителност на половия акт е не повече от 2 минути. Но 45% от италианците казват, че продължителността на половия им акт е над 10 минути. Именно това прави италианците най-добрите любовници.

Най-неудовлетворени от сексуалния си живот се оказали англичаните, което ги нарежда в края на списъка. Изследователите установили също така, че жителите на Великобритания са най-малко склонни да потърсят професионална помощ по въпросите на интимния си живот.
Експертите са категорични, че преждевременната еякулация оказва негативно психологическо въздействие не само на мъжете, но и на техните нежни половинки. И при наличие на подобен проблем трябва да се потърси квалифицирана помощ за решаването му.


2014-02-12 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 34 Вчера 268
Общо 326827 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.