iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Kак да удължим живота и свежестта на дрехите, които обичаме?


Сигурни сме, че всяка жена държи на това любимите й дрехи да ухаят свежо, да са изпрани добре и да имат дълъг живот в гардероба й. Това е ако не закон, то поне основно правило в живота на съвременната жена, която държи на себе си и на това как я възприемат околните; която се грижи за дрехите на всички останали в семейството.

image


В епохата 24/7 ние правим повече в рамките на един ден, отколкото когато и да било преди, съчетавайки огромен брой ежедневни задачи и взаимоотношения. Изправени пред толкова много предизвикателства, високите резултати са важни за нас.
Това се отнася и за прането, тъй като всяко едно зареждане на пералнята е различно. В действителност замърсяванията са повече от зашеметяващите 900 вида в зависимост от теглото на прането, почвата, видовете петна и качеството на водата. Има много видове петна и едно стандартно зареждане на пералнята може да съдържа до 40 грама мръсотия. Не е чудно, че търсим технология за пране, която се справя успешно и последователно с всяко замърсяване, предоставяйки идеална чистота всеки път.

Какво решение да изберем за да отговори на трите най-важни изисквания в грижата за нашите дрехи: 1. Да ги почисти в дълбочина 2. Да изпере петната 3. Да запази цветовете за по-дълго?

И… отговорът е в едно малко, но мощно решение: Ariel 3в1 PODSСъс своите скромни 28 мл и размери, революционната капсула надминава всякакви очаквания за първокачествено изпиране! Една малка капсула е напълно достатъчна за безупречното изпиране на пълна до горе пералня, като почиства перфектно всякакви петна и запазва дрехите свежи и здрави за по-дълго време. Тези резултати засилиха любопитството ни какви други изпитания би издържала новата технология на Ariel.Пускането на пералня може да става по-бързо и по-чисто като единственото, което се иска от вас да направите е да поставите една капсула от новите Ariel 3в1 PODS в пералнята. След което, можете спокойно да се насладите на времето си, докато формулата на капсулата се освобождава от тънкия филм и се съединява с тъканите за безупречно изпиране!

“Перилният препарат, който избираме, преди всичко трябва да почиства добре дрехите, предвид днешние условия и околната среда, в която живеем, да ги предпазва и освежава, да оставя усещането за чистота и жизненост на дрехата. Мисля, че именно качественията перилен препарат е най-добрият отговор на проблема за запазването на дългия живот и красотата на дрехите", споделя дизайнерът Виргиния Здравкова, вдъхновена от новия Ariel 3в1 PODS.Ariel 3в1PODS се справят с предизвикателствата директно. След осем години разработване и усърдно тестване, те пренасят малка, но мощна иновация от лабораторията до пералнята у дома, за да предоставят цялото удобство, което днес очакваме от малките, но мощни технологии. Ariel 3в1PODS с концентрираното си почистващо действие, притежават най-добрата малка и мощна технология, за да се справят с повече от 900 предизвикателства при прането: почистване, освежаване и премахване на петна.Ето какво е решението според Виргиния Здравкова, когато става дума за предизвикателства и пране: "Потребителите искат дрехите им да изглеждат нови за възможно най-дълъг период от време и предизвикателство за всеки дизайнер е това желание да се превърне в реалност. Става все по-актуално съчетаването на различни материи в една дреха и именно този модерен подход към дизайна на дрехи изправя всеки един дизайнер пред предизвикателството какви именно материи да използва, за да могат дрехите да се поддържат чрез машинно пране. В това отношение считам, че всеки един дизайнер има прекрасен съюзник в лицето на новия Ariel 3in1 PODS, който се грижи за всяка една тъкан да изглежда свежа, чиста и красива за по-дълъг период от време."


2014-03-12 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 26 Вчера 268
Общо 326819 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.