iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


ИНОВАЦИИ И ЕЛЕГАНТНОСТ: INDESIT COMPANY ПОКАЗА ДИЗАЙН, ОБЛЕЧЕН В ТЕХНОЛОГИЯ НА ЕВРОКУЧИНА 2014


Иновация, технология на бъдещето, елегантен дизайн - това са уникалните характеристики на колекцията домакински уреди, които представиха водещите марки Indesit и Hotpoint-Ariston.

image


За да уловят и визуализират технологичното чудо на своите уреди и за да покажат образно всичките технологични иновации, Indesit Company наемат престижната дизайнерска фирма на Умберто Палермо, която да представи концептуално технологичните елементи, наблягайки на визуализирането на специфични компоненти: напр. термо-помпа, газови горелки, система за екстракция, мултифункционално пространство в хладилника и т.н.Целта на това иновативно представяне е да се визуализира технологията като разбираема, интуитивна и близка, като се покаже невидимото й лице и се даде възможност на потребителя да се докосне и да я опознае.

НОВОСТИ ПРИ СЪДОМИЯЛНИТЕ
Hotpoint-Ariston представи своите последни иновации, които покриват изцяло нуждите на потребителите, с фокус към разумната консумация на електроенергия. Система за екстракция и термо-помпа при съдомиялните са ключови иновации, които осигуряват това, което е от най-голямо значение за потребителя: устойчивост и икономичност без компромис с качеството.
Системата за екстракция редуцира консумацията на електроенергия и подобрява качеството на изсушаване. Благодарение на вентилираща система, влагата се отвежда ефикасно от корпуса и се освобождава през въздушен дифузер.
Технологията термо-помпа повишава ефикасността на изсушаване на все по-широко използваните в ежедневието пластмаси и силикони. Тази технология управлява термодинамиката на водата и въздушната струя през фазите на измиване и сушене, като подава сух и топъл въздух – най-необходимото условие за качествено сушене.

АБСОРБАТОР, КОЙТО „ЗАКЛЮЧВА” МИРИЗМИТЕ
Най-накрая има решение за улавянето и елиминирането на всички готварски миризми, пушеци, изпарения и мазнини, без да е необходимо да се отваря прозореца. Изключителният абсорбатор на Hotpoint-Ariston заключва безкомпромисно миризмите, благодарение на патентованата филтърна система, която обединява директна и периметрална зона на абсорбиране. Дори когато моторът е настроен на минимум, технологията е в състояние да улови всякакъв тип миризма, като по този начин се пести енергия и се работи при ниско ниво на шум.ХЛАДИЛНА КАМЕРА С МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ПРОСТРАНСТВО
Hotpoint-Ariston представя революционен и иновативен продукт, който ще постави грижата за хранителните продукти на съвсем ново ниво. Свежестта и качеството на храната, зависи директно от температурата и влажността, при които тя се съхранява. Така благодарение на иновативно разпределеното пространство с отделни кутии за различните видове храни, запазването им постига по-добри резултати от всякога! Отделните зони за храна са оборудвани с технологията Active Oxygen, което позволява на продуктите да се запазят свежи при температура до 4 градуса.

Зоната за нула градуса предлага щадящо размразяване, отделението за зеленчуци е с контролирана влажност между 70/80%, кутията за свежи храни Fresh Box осигурява максимална грижа за сирената и сушените меса. Следват две допълнителни отделения за бързо замразяване, които позволяват на храната да бъде замразена по-бързо от всякога, като доставят по-студен въздух.

Ефективност, надеждност и функционалност са ключовите предимства на продуктите на Indesit, както и постоянният фокус върху дизайна и развитието на интелигентни технологии. Електроуредите на Indesit са създадени, за да намалят напрежението от съвременния начин на живот и да улеснят всекидневните домашни задължения. Цялостната гама уреди за вграждане притежават модерен и стилен облик и различни характеристики, като всеки един от продуктите представлява решение за пестене на време и енергия.Философията на Indesit е насочена към създаването на лесни за употреба и умни електроуреди, които спомагат за увеличаване на свободното време. Това е визията на Indesit и фокусът, върху който компанията ще продължи да работи и за в бъдеще.
2014-05-21 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 33 Вчера 268
Общо 326826 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.