iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Мъжете прибягват до липосукция през януари?...


Специалисти от елитна лондонска клиника за естетична хирургия са установили, че именно през януари значително нараства броят на мъжете, които се подлагат на липосукция.

image


Всяка година от 1 януари „нов живот" започват милиони мъже и жени, а много от тях се насочват към различни диети, за да свалят излишните килограми. И това е обяснимо - в съвременното общество са налице високи изисквания не само към женското, но и към мъжкото тяло, затова и много представители на силния пол се опитват да се придържат към наложилия се вече идеал. За съжаление повечето диети приключват неуспешно още през първите една-две седмици.

Отчаяни от невъзможността да отслабнат с помощта на диета, мъжете все по-често се решават на радикални процедури, които осигуряват бърз и видим резултат. Една от тях е традиционната липосукция – хирургична интервенция, при която се отстраняват излишните мазнини. Лондонската The Private Clinic of Harley Street съобщава за все по-голямо търсене на т.нар. vaser липосукция - минимално инвазивна разновидност на популярната операция. Vaser липосукцията позволява да се премахнат мазнините, обкръжаващи мускулната маса, което дава възможност на мъжете да изглеждат по-ефектно, без да прибягват до дълги и натоварващи фитнес тренировки.

Мъжките списания за красиво тяло и фитнес също играят своята роля. За болшинството пациенти на клиниката коремните плочки са най-желаната област от тялото, която задължително трябва да бъде изваяна през новата година. Но не само клиниките за естетична хирургия отбелязват увеличаване на търсенето на липосукция и други процедури за оформяне на красиво тяло. Значителен ръст на продажбите имат и компании, търгуващи със спортни уреди за коремни преси, както и фирми, предлагащи хранителни добавки за изгаряне на мазнини и сваляне на излишните килограми.


2015-01-14 | Естетична медицина |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 25 Вчера 138
Общо 318957 за 2345 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.