iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


cold! 5 ситуации, водещи до изневяра


Много от нас си задават въпроса защо все пак се стига до изневяра на любимия човек. Британски психолози представиха 5 ситуации, които много повишават вероятността за изневяра.

image


Емоционален разрив
Двама души може безумно да се обичат, но тези емоции изчезват с течение на времето. За съжаление графиките на любовта и на емоционалната зрялост не са еднакви. И ако вие или партньорът ви сте съзрели с напредване на времето така че сте преминали на друго ниво на мисли и емоции, които вече не съвпадат с нивото на вашия партньор, то пространството за изневяра е открито.Власт и сила
Далеч не всеки човек, заемащ отговорна или властова позиция, ще пожелае изневяра. Подобно желание се появява в хора, които обичат да рискуват и имат авантюристична натура.
Неудовлетворено сексуално желание
Вярвате или не, но вашите отношения не могат да продължат без интимна близост. Затова когато сексът отсъства, изневярата е напълно естествен изход. Много мъже изневеряват на половинките си, когато са бременни или след раждане, когато либидото на жената е много ниско.Под влияние на алкохол или наркотици
Вредните зависимости влияят зле на взимането на решения, нарушавайки емоционалното и интелектуалното мислене. Това е една от причините, поради които уязвимите пред алкохола или наркотиците хора често изневеряват на своите партньори.
Различни цели
Понякога различните потребности и цели в живота може да направят изневярата взаимна. Хората, занимаващи се с различни дейности, пътешестващи в цял свят, имащи много приятели и познати трудно могат да се задържат при партньора си, въпреки положените усилия. В тези случаи изневярата удовлетворява техните емоционални и психологически потребности.


2016-02-13 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 30 Вчера 268
Общо 326823 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.