iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Ванеса Мей: „За да откриеш своя път, понякога се налага да сгрешиш“


Световноизвестната цигуларка Ванеса Мей разказва за малките си тайни за красота, за кучето си пътешественик Максимус и може ли да си купиш… щастие.

image


За тайните за красота
Не обичам да се гримирам силно – това не ме интересува ообено. От 16-годишна възраст ползвам крем за околоочен контур. Не пренебрегвам средствата за защита от слънцето – лъчите му действат разрушително на кожата. Осъзнах вредата от слънцето, когато живеех високо в планината в Швейцария – за половин година кожата ми много се промени, пострада силно. Необходимо е да се предпазваме от въздействието на ярките лъчи. Неотдавна станах представител на организация, която се противопоставя на тестването на козметични средства върху животни и не мога да не отбележа, че при избора на кремове за лице е важно да помислим и за другите живи същества, с които живеем на тази планета. Предпочитам да имам хиляди бръчки, но да не позволя да загинат живи същества.За любовта към себе си
Важно е всеки ден да се поглеждате в огледалото и да чувствате, че сте в хармония със себе си. Без значение дали сте си измили косата или не, дали сте се разделили с няколко излишни килограма или не. Трябва да осъзнавате добрите и лошите черти на характера си, предимствата и недостатъците на своето тяло и да продължавате да се харесвате. Да признавате своите минуси и да ги приемате, да се научите да живеете с тях.
Мисля, че само увереният в себе си човек може да направи своята вътрешна красота видима за околните. Виждаме симпатични момичета, те са млади, красиви. Дълги крака, сияеща кожа... но, нямат никаква увереност. Те не знаят как да приемат себе си, как да живеят в хармония със себе си. И заради това са обречени да бъдат нещастни. Не приемайки себе си, човек отблъсква другите хора. А когато е радостен и смята, че му е провървяло, той предава това усещане и на околните.
За любимото куче пътешественик
По-рано не ми харесваше особено да ходя на турнета. През по-голямата част от времето се намирах в хотели, на летища, в гримьорни и не виждах почти нищо от колорита на градовете. Но вече с мен пътува кученцето ми и трябва да излизам на разходка с него.
Кучето ми е порода чихуахуа, казва се Максимус, галено го наричам Макс. Може би звучи странно, но той обожава да пътува. Казват, че кучетата не бива да се „изтръгват“ от рутината, тъй като не харесват промените. Но това просто не е вярно. Разбира се, невъзможно е да обясня на Макс накъде сме се запътили, когато го слагам в неговата чанта и отивам на летището или сядам зад волана. Но веднага щом пристигнем в хотела той започва да изследва стаята, да тича из коридора. Макс е енергичен, въодушевен, открива нови места. Има само един проблем – той не харесва силната музика, а моята е именно такава и по време на представление му се налага да се крие.За щастието
Колкото повече имаме, толкова повече искаме. Такава е човешката природа. Ние сме амбициозни. И... развалени.
Това, което виждаш пред себе си, когато махнеш луксозните очила, замъгляващи реалността е най-прекрасното нещо на света – природата, любимите хора. Това, което не можеш да купиш. Именно това е щастието. Впрочем признавам, купих своето щастие... любимото си чихуахуа.
Обичам да свиря на цигулка, обожавам да карам ски, смятам, че съм постигнала успех. Но всъщност да се заредя с енергия за цял ден ми помагат онези забавни сутрешни минути, когато си играем с Макс. Моето щастие е това симпатично чихуахуа с тегло 3,6 килограма.За успеха, съдбата и грешките
В живота еднакво важни са и успехът, и грешките. Мразя да правя грешки, затова се опитвам да контролирам всичко, но именно от тях човек се учи. За да растеш, трябва да се препъваш. В това е и красотата на живота.
Дори да ти се струва, че вървиш по грешния път – това все още не е краят. Правилният път също съществува. И когато свърнеш по него след всички изпитания, той ще се окаже много по-значим. Понякога е необходимо да сгрешиш, за да откриеш своя път.
В живота, както и в музиката, трябва да си правилно настроен. Тази цигулка е просто инструмент. За да свириш красиво на нея е необходимо още нещо освен техника. Чувство. Нагласа. В живота е същото. Важно е да го разбираш правилно и да го приемаш.


2016-02-14 | Звезди |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 23 Вчера 138
Общо 318955 за 2345 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.