iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Инжекционна блефаропластика с продуктите на CAREGEN


Инжекционната блефаропластика е нов метод за корекция на естетични проблеми в периорбиталната зона. Препаратите на южнокорейската компания CAREGEN, които се използват, са на основата на биомиметични пептиди. Този инжекционен метод е предназначен за коригиране на торбички и тъмни кръгове под очите, както и бръчици, и позволява да се избегне или отсрочи хирургичната интервенция.

image


Торбичките под очите са сериозен естетичен проблем, често изискващ хирургична намеса. За някои пациенти обаче операцията е противопоказана по медицински или други причини. До неотдавна специалистите не можеха да предложат подходящо решение на тези пациенти. С появата на инжекционния препарат на основата на биомиметични пептиди Caregen Dermaheal Eye Bag Solution вече може ефикасно да се премахнат торбички под очите без оперативна намеса. Продуктът съдържа 4 патентовани биомиметични пептида, всеки от които оказва специфично действие на клетките и тъканите в деликатната околоочна зона.След процедурата намалява обема на мастната тъкан в торбичките, повишава се тонуса на кръговите мускули около очите, кожата е видимо по-стегната. Използват се мезопрепаратите Dermaheal Eyebag Solution (при торбички) и Dermaheal Dark Circle Solution (при тъмни кръгове). Продуктите не съдържат липолитични вещества и прилагането им в тази деликатна зона е абсолютно безопасно.Показания
Торбички под очите, тъмни кръгове вследствие нарушения в микроциркулацията и пигментации, бръчки, дехидратирана кожа.Противопоказания
При запълване на бръчките с филъри на основата на хиалуронова киселина. Наличието на хиалуронова киселина в периорбиталната област може да доведе до набъбването й при инжектиране на продуктите CAREGEN.

Странични ефекти
Веднага след процедурата може да се наблюдава леко подпухване в третираната зона, което изчезва в рамките на няколко часа.

Препоръчителният курс включва 4-10 процедури (веднъж седмично).


2016-02-24 | Естетична медицина |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 25 Вчера 138
Общо 318957 за 2345 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.