iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


„Под слънцето на Андалусия“ на Мария Дуеняс


В началото на 2016 г. BTV излъчи испанския сериал „Нишките на съдбата“, който е заснет по едноименния роман на Мария Дуеняс, издаден от „Хермес“. В книгата, както и във филма, има всички необходими елементи, които да очароват публиката: война, опасности, екзотика и най-важното – истинска, неподправена любов. Интересът към „Нишките на съдбата“ беше много голям, а почитателите на Мария Дуеняс вече могат да се насладят на новата й книга „Под слънцето на Андалусия“.

image


За всички тях е и специалното послание, което Мария Дуеняс изпрати на екипа на „Хермес“:
"Очарована съм от идеята да имам читатели в България. Чудесно е да знам, че историите ми могат да се харесат и на хора, с които не споделяме общ език или култура, но които са в състояние да оценят духа на книгите ми. Бих искала да им изкажа моята дълбока и най-искрена благодарност."

За автора
Мария Дуеняс е доктор по английска филология и една от най-известните съвременни испански писателки. Романите й „Нишките на съдбата“, „Мисия Забрава“ и „Под слънцето на Андалусия“ са преведени на 35 езика, с над шест милиона продадени копия по света. Смело може да се твърди, че Мария Дуеняс е явление в съвременната испанска литература. Телевизионната адаптация на „Нишките на съдбата“ има огромен международен успех и е отличена с множество награди.
Предстои филмирането и на новата книга на Мария Дуеняс - „Под слънцето на Андалусия“.


Авторката и актрисата Адриана Дуарте, която изигра ролята на Сира от хитовия сериал „Нишките на съдбата“
В нея авторката се връща към формулата за успех на първия си роман - „Нишките на съдбата“, а именно – вълнуващ сюжет, ярки образи, екзотични места, приключения, интриги и, разбира се, любов. Динамичното действие и прекрасният език са съчетани с историческа достоверност. Романът притежава всички качества, за да повтори успеха на „Нишките на съдбата“. Първоначалният му тираж в Испания е 500 000 екземпляра, което е огромна цифра, предвид стандартните за испанския пазар тиражи.

За новата книга
Целият свят на Мауро Лареа се срива, когато най-неочаквано губи всичко, което с години е градил. Затънал в дългове, той залага последните си средства в дързък ход, който открива пред него възможност отново да си стъпи на краката. И тогава в живота му влиза зашеметяващата Соледад Монталво, съпруга на лондонски търговец на вина, и преобръща всичките му планове. Обгърната в
тайнственост, тя го въвлича в бъдеще, което не си е и представял.
От младата мексиканска република до сияйната колониална Хавана в края на XIX в.; от екзотиката на Антилските острови до знойната Андалусия.

Един неустоим разказ за победи и поражения, сребърни мини и винарски изби, семейни интриги и силни страсти, стари лозя и бляскави градове, чието великолепие е угаснало с времето... Една история за смелост пред превратностите на съдбата. И любов, която осмисля всичко.

Издателска къща ХЕРМЕС
2016-03-23 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 47 Вчера 268
Общо 326840 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.