iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Lemonade - новият визуален албум на Бионсе


„Lemonade“ е вторият визуален проект на звездата и със сигурност най-личният и разтърсващ със своята откровенност албум. Освен темите за изневярата, предателството и опрощението в дълбоко личен и интимен план, „Lemonade“ изразява и социално-политически послания срещу расизма и полицейското насилие.

image


Минути след премиерата в ефира на HBO, албумът беше качен за ексклузивен стрийминг и даунлоад в дигиталната платформа Tidal. Новата стрийминг платформа Tidal, която е собственост на съпруга на певицата Джей Зи (самата Бионсе също е акционер в платформата) остава единственото място, в което албумът ще бъде предлаган за стримийнг услуга.

След изтичането на ексклузивитета на Tidal по отношение на дигиталния даунлоад на албума, от 25 април Lemonade е вече наличен и в iTunes. Само за няколко часа, албумът стана №1 в чартовете на 61 държави в iTunes – включително и в България.
На 6 май се състоя световната премиера на албума на физически носител CD+DVD в нецензурирана версия. У нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

2016-05-11 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 32 Вчера 268
Общо 326825 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.