iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Collection Extraordinaire - Moonlight Patchouli


Посветена на парфюмните съставки с изключително качество, Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels е обогатена с ново творение, Moonlight Patchouli.

image


Истинска ода за тази емблематична съставка в парфюмерията, Moonlight Patchouli се появява измежду сенките и светлината.
Момент на тайнство, този комплексен аромат бе създаден, за да пресъздаде поетичната визия на луната, озаряваща нощта със своето сияние.

Пачули е звездата в това представление. Произлизащо основно от Индонезия, есенцията от пачули е била ценена от векове. Азиатското растение пристига първо в Англия, а впоследствие през 19 век и във Франция. То стига до континента благодарение на модата - придружава кашмирените шалове, пристигащи от другия край на света в сандъци, напоени с уханието на неговите скъпоценни листа.Петдесет килограма листа са необходими за получаването на един килограм етерично масло. Мощен и земен, неговият аромат излъчва камфорова свежест, която е харесвана както от мъжете, така и от жените.
Днес, пачули е елегантно преработено, за да разкрие своите най-красиви качества, така че да се запази неговото мощно дървесно ухание. Изключително разпознаваем, неговият дървесен аромат притежава акценти на какао, които пренасят въображението ни до екзотични земи.N°01038YK
Светлината пада върху пачули под лунното небе: флорално сърце разцъфва с българска роза и красив пудрен ирис. Базовите нотки разкриват кадифен акорд, като прибавят фасети на кожа и плодове за по-дълготрайна уханна следа.
Върху кожата парфюмът се разкрива с дървесно-кожените си нотки за Него и с пудрено-флоралната си фасета за Нея.

Качеството на парфюмните съставки и изчистения флакон са характерни за Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels от създаването на колекцията. За този нов опус, флаконът е облечен елегантно в наситено черен лъскав лак. Върху бялата кутийка се очертава етикет в сребърна рамка, където е изписано името Moonlight Patchouli и има печат с монограма на Къщата за висша бижутерия.2016-06-08 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 32 Вчера 268
Общо 326825 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.