iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


A-DERMA Protect – за уязвимата кожа, грижа отвъд слънцезащитните филтри


Под парещите лъчи на слънцето всеки тип кожа става уязвима. A-DERMA продължава с иновациите си и създаде A-DERMA PROTECT, първата слънцезащитна серия, способна да: ЗАЩИТАВА, ПОДСИЛВА и СЪХРАНЯВА уязвимата кожа на слънцето. 3 нива на действие, за да се насладим спокойно на слънцето. Това е отговорът „1,2,3, Слънце“ на A-DERMA.

image


За съжаление освен ползите, които получаваме от слънчевите лъчи, те оказват и негативно влияние на кожата. UV лъчите сформират трио агресивни ефекти, провокиращи увреждания на много нива: изгаряния, увреждане на кожната бариера, което прави кожата по-малко устойчива, клетъчни щети, неподозирани веднага, но източник в дългосрочен план на кожни патологии, дори развитие на рак. Подложена на тази тройна агресия, кожата става уязвима, независимо от нейния тип.
A-DERMA разработи перфектно адаптиран отговор за вече уязвимата кожа в резултат на влиянието на UV лъчите. Тази специфично разработена защита е именно A-DERMA PROTECT, серия, която е отвъд семплата фотопротекция.

ПАТЕНТОВАНА СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ИНОВАЦИЯ
Лаборатории A-DERMA вложиха експертизата си за протекция от слънцето на уязвимата кожа. След кълновете от Овес Rhealba®, младите стръкове, събирани на 12-тата седмица от техния живот, признати със своите ребалансиращи, успокояващи и възстановяващи свойства, то сега вниманието се насочи към маслото, което се извлича в по-ранен период. То е „горивото“, което позволява на младия кълн да се развие, да укрепне и да се защити по-добре, по време на добре протичащ растеж. След 7 години изследвания, Дерматологични лаборатории A-DERMA разкриха състава на това абсолютно изключително масло: несравнимо богатство на полярни липиди, от които един особено се отличи, при това наличен само в овеса, BARRIESTOLIDE®.
Тази рядка активна съставка, с A-DERMA патентовано действие, бе представена и разкрита по време на 23-я Световен конгрес по дерматология във Ванкувър през 2015. Тя стимулира неосинтеза на полярни липиди за подсилване на кожната бариера. Маслото от кълнове от овес Rhealba® е именно растителната активна съставка, която подсилва уязвимата кожа и понижава степента на уязвимост под влиянието на UV лъчите.

A-DERMA разработи адаптирана серия, така че и уязвимата кожа да се наслади на слънцето, независимо от степента й на уязвимост. Едно ниво на защита за всички - SPF 50+, възможно най-високата протекция.

Крем SPF 50+ за уязвима нормална към суха кожа на лицетоЦена: 40 мл - 28,91 лв.

Флуид SPF 50+ за уязвима нормална към смесена кожа на лицетоЦена: 40 мл - 28,91 лв.

Спрей SPF 50+ за лице и тялоЦена: 200 мл - 42,90 лв.


Protect AH Възстановяващ лосион за след слънце за лице и тяло
Хиалуроновата киселина е мощен хидратиращ агент, компенсиращ загубата на вода в кожата, вследствие излагане на слънце. Маслото от кълнове от овес Rhealba® противодейства на окислителните процеси в клетките, проявяващи се на по-късен етап, дори след излагане на слънце. Свежата текстура успокоява и облекчава усещането за парене след излагане на слънце.Цена: 250 мл - 33,90 лв.

За кожа, склонна към атопия е Protect AD (без аромат) Крем SPF 50+ за лице и тяло. Във формулата е включен емолиентен комплекс от 3 aгента: подхранващ и защитаващ, хидратиращ - за компенсиране на дехидратацията при излагане на слънце и растителен емолиентен - за възстановяване на кожната бариера. За първи път, слънцезащитен продукт, специално формулиран и тестван, за да отговори на нуждите на атопичната кожа.Цена: 150 мл - 42,90 лв.

А специално за най-малките е Protect Kids (без аромат) - спрей за деца с SPF 50+ за лицето и тялото.2016-06-23 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 36 Вчера 268
Общо 326829 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.