iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Какъв портфейл привлича парите към нас?...


Има ли значение формата и цветът на портфейла, за да привлече повече финанси към нас? Според фън шуй – да. Какво трябва да имаме предвид, когато избираме този важен аксесоар?

image


1. Луксозен, но не прекалено скъп
Евтиният портфейл не привлича парите, защото самият той носи енергия на бедност. Но повече финанси не привлича и много скъпият, затова цената му трябва да е средна. Важното е да изглежда луксозен, да навява мисли за богатство и да е достатъчно функционален.
2. Просторен
Парите се „чувстват“ отлично в просторен портфейл. Всички банкноти, дори и най-големите трябва да може да се поставят изпънати в него, а не да се прегъват. Ако най-големите не се събират, то вие не ги очаквате, затова и няма да се появят във вашия портфейл. Задължително е и удобно отделение за монетите.3. От естествен материал
Портфейлът трябва да е изработен от естествена кожа или друг естествен материал - те привличат енергията на парите. Трябва да се избягват изкуствените материи, тъй като те не носят в себе си никаква материална енергия.4. С цвета на богатството
Според фън шуй цветовете на богатството са кафяв, черен, целия диапазон на жълтото, а също златно и сребристо. Какви цветове трябва да се избягват? Не избирайте портфейл в синьо и зелено – от такъв портфейл парите „изтичат“.
5. И още...
В портфейла трябва да се държи малка картичка с изображение на грозде, мента или зелен чай – смята се, че подобряват финансовото положение, а също така парченце канела или хрян.Парите в портфейла трябва да се подрежат от по-едри банкноти към по-дребни. И никога не бива да остава празен, винаги трябва да се държи един неприкосновен паричен запас – не е необходимо да е голям, важното е да наличен.


2016-12-26 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 23 Вчера 138
Общо 318955 за 2345 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.