iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


Борбата срещу много сухата, склонна към екзема кожа започва под душа!


През последните 25 години La Roche-Posay е марка, предпочитана от дерматолозите при третиране на кожа, предразположена към атопия. Днес представя революция в почистването: първият измиващ продукт Lipikar Syndet AP+ на La Roche-Posay с 24-часово хидратиращо действие, който въздейства върху всички кожни реакции на кожата, предразположена към атопия.

image


Кожата, предразположена към екзема се характеризира с:
1. НАРУШЕНА ЛИПИДНА БАРИЕРА
Увредената бариерна функция може да доведе до прекомерно изсушаване и загрубяване на кожата, както и повишаване на чувствителност към агресивни външни фактори. Резултатът е сърбеж и поява на други кожни раздразнения.
2. ДИСБАЛАНС НА КОЖНИЯ МИКРОБИОМ
На повърхността на кожата съществува сложна екосистема от микроорганизми (кожен микробиом), която взаимодейства с нея, за поддържане на оптимално здраве. Учените са доказали, че кожата склонна към екзема има намалено разнообразие на микробиома в сравнение със здравата кожа.
Много сухата кожа с нарушена бариерна функция се нуждае от подходящ измиващ продукт: нежен, без сапун, успокояващ и хидратиращ.

Lipikar Syndet AP+ е уникален измиващ продукт за тяло, за цялостна грижа за кожата, предразположена към атопия, с ключови характеристики: почиства, хидратира и успокоява. Продуктът съдържа 20% комплекс, доставящ липиди, с масло от карите за възстановяване на кожната бариера и ниацинамид за успокояване на кожата. Познато със своите подхранващи качества, маслото от карите доставя липидите, от които се нуждае кожата, за да възстанови своите хидратация, мекота и комфорт.
Новият измиващ продукт Lipikar Syndet AP+ помага за поддържане на баланса на кожния микробиом. Aqua Posae Filiformis е ексклузивна патентована активна съставка за възстановяване на биоразнообразието от микроорганизми по повърхността на кожата. Термалната вода La Roche-Posay има успокояващо, омекотяващо и антиоксидантно действие.

НОВАТОРСКИ РЕЗУЛТАТИ:
• Дълготрайно хидратиращо действие, до 24 часа след вземане на душ.
• Значително намалява сухотата 10 минути след вземане на душ.
• Значително подобряване качеството на кожата.


2017-01-10 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 171 Вчера 226
Общо 251702 за 2046 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.