iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Борбата срещу много сухата, склонна към екзема кожа започва под душа!


През последните 25 години La Roche-Posay е марка, предпочитана от дерматолозите при третиране на кожа, предразположена към атопия. Днес представя революция в почистването: първият измиващ продукт Lipikar Syndet AP+ на La Roche-Posay с 24-часово хидратиращо действие, който въздейства върху всички кожни реакции на кожата, предразположена към атопия.

image


Кожата, предразположена към екзема се характеризира с:
1. НАРУШЕНА ЛИПИДНА БАРИЕРА
Увредената бариерна функция може да доведе до прекомерно изсушаване и загрубяване на кожата, както и повишаване на чувствителност към агресивни външни фактори. Резултатът е сърбеж и поява на други кожни раздразнения.
2. ДИСБАЛАНС НА КОЖНИЯ МИКРОБИОМ
На повърхността на кожата съществува сложна екосистема от микроорганизми (кожен микробиом), която взаимодейства с нея, за поддържане на оптимално здраве. Учените са доказали, че кожата склонна към екзема има намалено разнообразие на микробиома в сравнение със здравата кожа.
Много сухата кожа с нарушена бариерна функция се нуждае от подходящ измиващ продукт: нежен, без сапун, успокояващ и хидратиращ.

Lipikar Syndet AP+ е уникален измиващ продукт за тяло, за цялостна грижа за кожата, предразположена към атопия, с ключови характеристики: почиства, хидратира и успокоява. Продуктът съдържа 20% комплекс, доставящ липиди, с масло от карите за възстановяване на кожната бариера и ниацинамид за успокояване на кожата. Познато със своите подхранващи качества, маслото от карите доставя липидите, от които се нуждае кожата, за да възстанови своите хидратация, мекота и комфорт.
Новият измиващ продукт Lipikar Syndet AP+ помага за поддържане на баланса на кожния микробиом. Aqua Posae Filiformis е ексклузивна патентована активна съставка за възстановяване на биоразнообразието от микроорганизми по повърхността на кожата. Термалната вода La Roche-Posay има успокояващо, омекотяващо и антиоксидантно действие.

НОВАТОРСКИ РЕЗУЛТАТИ:
• Дълготрайно хидратиращо действие, до 24 часа след вземане на душ.
• Значително намалява сухотата 10 минути след вземане на душ.
• Значително подобряване качеството на кожата.


2017-01-10 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 42 Вчера 268
Общо 326835 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.