iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot&cold! Какво става с душата на човека след смъртта?


На един от най-интригуващите въпроси, вълнувал хората от хилядолетия, е намерен отговор. Наскоро американски учени установиха какво се случва с човешката душа след смъртта. Работата над този научен проект започва още през 1996 г. като в екипа са включени психолози, специалисти в областта на физиката и математиката и авторитетни анестезиолози.

image


В хода на дългогодишните наблюдения и проучвания, авторите на изследването установяват, че душата си „почива“ в микротубули на клетки от главния мозък. Това е своеобразно подобие на „биокомпютър", който е способен успешно да съхранява голям обем от информация. При това информацията се запазва в клетките дори след настъпване на клинична смърт, казват учените.
Именно с това може да се обясни фактът, че човек е в състояние да си спомни всичко, дори след като за определено време сърцето му е прекратило работата си. Специалистите стигат до извода, че след биологичната смърт, цялата информация, съхранявана в човешкия ум остава във Вселената като квантова гравитация.
А неотдавна британски лекари регистрираха няколко случая, когато главният мозък е продължил да функционира 10 минути след смъртта на тялото.


2017-03-12 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 26 Вчера 268
Общо 326819 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.