iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


КОЛЕКЦИЯ VALENTINA


Valentina е колекция от аромати, която пресъздава един нов женски идеал.
Ароматите се свързват с чувството за автентичност и изразяват философията на Pierpaolo Piccioli за лична и непринудена красота. Една чувствена динамика, която е пресъздадена в четири концептуални аромата.


image


Издържан в изискания стил и дизайн на Valentino, традиционализмът на Valentina е подсилен със стремеж към експеримент. Всеки базов аромат е звездна съставка, която се преплита с присъщо търсене на свобода. Възниква въпросът, как нещо познато се превръща в изненадващо ново? Или, как авангардното изглежда едновременно традиционно?
Заоблените флакони с апликация на скулптурирано цвете придават революционно преобразяване, потопени в цвят в един единствен тон от върха до дъното.
Ефектът на оцветяване е едновременно визуален акцент и умишлен провокативен жест – едно намигване към игривото отношение на Valentina към красотата.VALENTINA BLUSH
Най-новото попълнение към колекцията Valentina, Valentinа Blush, e непредсказуема и закачлива интерпретация. Подобно на остротата на фина коприна, Valentina Blush нарушава обонятелните очаквания докато съблазнява сетивата. Новият аромат намира място в семейството на Valentina определен не с интелект, а чрез емоция, интуитивно нова страница в историята на Valentina. Парфюмериста Alexis Dadier съчетава портокалов цвят с нотки на пралина, в една неочаквана визия.VALENTINA PINKРозови рози, деликатно красиви, но с трънлив намек за опасност, са обвити с дръзкия аромат на ягода в този противоречив аромат от парфюмеристите Daphne Bugey и Fabrice Pellegrin. Аромат на истинска съблазън!

VALENTINA POUDREНежно обвиваща тялото в ефирна мъгла, Valentina Poudre е като загадъчен воал за сетивата. Парфюмеристът Aurelien Guichard изучава благородното превъзходство на ирис палида, обвит в интимни нотки на теракота и резултатът е ефект втора кожа.

VALENTINA EAU DE PARFUMВдъхновен от двойствеността на съвременната романтика, Valentina Eau de Parfum е дискретен, но и дързък. Опияняващ жасмин е обвит с чувствени нотки на бял трюфел, в един фин и емблематичен аромат Valentina, от парфюмеристите Olivier Cresp и Alberto Morillas. Една женска класика подправена с дързостта на италиански съставки.

2017-05-05 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 26 Вчера 268
Общо 326819 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.