iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


A-DERMA Phys-AC – първата серия за физиологична грижа при кожа, склонна към акне


Иновативна серия продукти, ефективна срещу несъвършенствата и възвръщаща физиологичния баланс на акнеичната кожа. Всички продукти са обогатени с хидрокомпенсиращи активни съставки, комбинирани с активна галеника и ултрапристрастяващи текстури.

image


Кожата, склонна към акне е двойно уязвима:
• Уязвимост, провокирана от самото заболяване акне – отворени комедони, възпалителни папули, пустули, болезнено усещане. Тези фактори правят склонната към акне кожа една от най-уязвимите.
• Уязвимост, причинена от лечението – медикаментите за лечение на акне може да съдържат активни съставки, които да причинят странични ефекти: изсушаване, иритация и фоточувствителност, които са обичайни за наличните към момента терапии. Тези странични ефекти обезкуражават пациентите и често са повод за неспазване на предписанието.
Phys-Ac ИНОВАЦИЯ: респектираща грижа за кожа, склонна към акне
Съставките на гамата Phys-AC са разработени така че да действат срещу всички фактори, отговорни за изявата на акне: бактериална колонизация, себорея, хиперкератинизация и възпаление, като е взета предвид уязвимостта на кожата, склонна към акне. С иновативната си хидратираща галеника, продуктите от серията подпомагат възстановяването на баланса на хидролипидния филм, увреден от иритиращо и изсушаващо лечение. Кожата е отново успокоена, а лечението се прилага правилно, тъй като вече не причинява дискомфорт.
Phys-Ac съдържа активни съставки, повлияващи всички фактори, отговорни за изявата на акне:
Срещу себореята: Sebolia редуцира секрецията на себум чрез инхибиране на 5-алфа редуктазата, основен ензим в хормоналния метаболизъм. Себоабсорбиращи микрогранули осигуряват матиращ ефект.
Срещу хиперкератинизацията: алфа- и бетахидрокси киселини разрушават дезмозомите, връзките между кератиноцитите. Това подпомага тяхното отстраняване и отпушването на космено-мастния канал, елиминирайки вроговената запушалка, причиняваща пъпки, черни точки и микрокисти.
Срещу бактериалната колонизация: екстрактът от кълнове от овес Rhealba предотвратява адхезията на P.acnes върху клетките в космено-мастния фоликул и по този начин спира неговата пролиферация.
Редуцира възпалението: Zincol допълва успокояващото и антииритативно действие на екстракта от кълнове от овес Rhealba.
Второ предимство на Phys-AC – хидратиращи формули, които помагат на кожата да възстанови баланса си. Формули с високо съдържание на хидро-компенсиращи съставки. Иновативна галеника, гарантираща освобождаването на активните съставки на всеки продукт, благодарение на биоламеларен емулгатор.
Гамата Phys-AC: ДЕЛИКАТНИ, НО ЕФЕКТИВНИ ПРОДУКТИ
Серията Phys-AC включва 4 таргетно действащи, допълващи се продукта, повлияващи ефективно всички фактори, отговорни за формирането на несъвършенства. Текстурите на продуктите са изключително деликатни, а техният свеж и изискан аромат на мимоза и бял чай доставя удоволствие при всяка употреба.
Phys-Ac Почистващ пенещ се гел
Няма по-добра текстура от тази на гела за почистване и освежаване. Неговото измивно, почистващо действие е много нежно, благодарение на почистващата база без сапун и с физиологично pH. Флуидната и лека пяна предотвратява търкането на кожата, което може да доведе до иритация, и същевременно се изплаква лесно. Компенсиращи свръхобогатени агенти, осигуряващи комфорт на кожата и нежни пенещи се повърхностно активни вещества, подобни на тези
използвани в продукти за бебета.Препоръчителна цена: 200 мл - 21,80 лв.

Phys-AC Почистваща мицеларна вода
Вода, която почиства и демакиира лицето и очите, с оптимален респект към кожа, сконна към акне. Отстранява всички замърсявания, дори водоустойчив грим. Мицеларната вода се изпарява след няколко секунди, без да изсушава кожата, като я оставя чиста и без мазен филм. Кожата е матирана и ре-енергизирана. Най-голямото предимство на формулата са изключително нежните мицели с висока толерантност към кожата, но безмилостни към мазните замърсявания. Компенсиращи свръхобогатени агенти формират защитен филм, предотвратяващ изсушаването на кожата.Препоръчителна цена: 200 мл - 22,90 лв.

Phys-AC GLOBAL - интензивна грижа, която слага край на пъпките и черните точки
С действие срещу всички несъвършенства, дори тежки, матира кожата, без да причинява усещане за опъване, облекчава и успокоява зачервяванията, и моментално възвръща сияйния тен. Удивителната формула е вложена в текстура гел-крем с матов завършек. Активната галеника е сътворена с помощта на биоламеларни ексципиенти, които използват биоподобни би-липидни микрослоеве, напомнящи пухкава многопластна текстура с разпределени между слоевете активни съставки. При контакт с кожата, те бавно се сливат с епидермиса и постепенно освобождават активните съставки.
Двойно предимство: кожата не е увредена от висока доза третиращи активни съставки, освободени наведнъж, и същевременно тя получава дълготрайна хидратация и комфорт. Безпрецедентно за широко разпространените третиращи продукти. Толерантността е оптимална. Завършекът е пудрен и матов, като се постига благодарение на себоабсорбиращи микрочастици, които пречупват светлината и спомагат за прикриване на несъвършенствата и неравностите по кожата.Препоръчителна цена: 40 мл - 26,40 лв.

Phys-AC HY DRA - неотложна помощ за уязвима кожа
Когато кожата е опъната, суха и лющеща се, след иритиращо и агресивно лечение, е възможно да се намери комфорт и мекота отново с този компенсиращ крем, който съчетава успокояващ, рехидратиращ ефект и действие срещу несъвършенствата. Този продукт също се основава на биоламеларна система, с богата, кремообразна текстура, която спомага подхранването, без да оставя мазно усещане, благодарение на емулгатор в гел фаза, докато осигурява дълготрайна хидратация. Богат на компенсиращи хидратиращи активни съставки и успокояващи компоненти (екстракт от кълнове от овес Rhealba и глициретинова киселина), този крем намалява чувството за опъване, ограничава десквамацията, контролира зачервяванията и успокоява иритациите.Препоръчителна цена: 40 мл - 25,20 лв.


2017-05-07 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 26 Вчера 268
Общо 326819 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.