iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Най-новият антиейджинг тренд – енергийни блокчета със съдържание на колаген


Високата популярност на енергийните блокчета, обогатени с колаген, се дължи на положителното възприемане на тази съставка сред потребителите в световен мащаб. Глобалното проучване GlobalData 2017 Q1 показва, че 57% от хората вярват в ефективността на колагена, съдържащ се в козметичните продукти.

image


Все повече потребители възприемат колагена като съставка, която може да съхрани младостта и красотата им и предпочитат да консумират определени хранителни продукти като начин за подобряване на външния вид. Това доведе до появата на нова тенденция в развитието на бюти пазара.
Експертите по хранене обаче изразяват съмнения относно приема на добавки с колаген за укрепване и подмладяване на кожата. Според диетолозите човешкият организъм не абсорбира колагена, а изработва свой собствен колаген, за да поддържа здравето на костите, кожата и косата.
Новият „колагенов“ тренд според анализатори би могъл да продължи да набира популярност, ако бъдат представени убедителни доказателства за значително намаляване на бръчките, стягане и изглаждане на кожата при консумация на енергийни блокчета или други хранителни добавки с високо съдържание на колаген.


2018-05-10 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 23 Вчера 138
Общо 318955 за 2345 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.