iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Кои са най-неверните мъже според зодията?


Всеки зодиакален знак крие своите тайни, но има пет открояващи се зодии, чиито представители на силния пол са най-склонни към изневяра. Дами, дори да си мислите, че познавате отлично мъжа до себе си, помислете пак...

image


Близнаци
Мъжът, роден под знака на Близнаци, много рядко можете да го видите само с една жена. Към изневярата се отнася лекомислено и често я приписва на монотонния си семеен живот. Той умело крие похожденията си и почти никога не изпитва угризения на съвестта. В допълнение лесно и без никакво съжаление се разделя с жените, затова и много от представителите на тази зодия бързо се женят и развеждат.

Стрелец
Стрелецът е авантюрист по природа и за него изневярата е експеримент, от който се чувства много привлечен. Той обича пътешествията, а курортните романи са нещо обичайно, в което се впуска с лекота. Далеч от дома той забравя за всякакви отговорности и дори не се замисля за изневярата. Важното е, че се чувства добре, а за последиците ще му мисли после.Водолей
Водолеят често изневерява просто защото му е скучно. Той е непостоянен, така че е трудно да се каже кога точно ще реши да кръшне настрани и да се забавлява. По принцип той не се притеснява особено за изневярата - ако бъде хванат в крачка дори няма да се мъчи да измисля оправдание. Така че решението дали да му прости или да избяга от него е изцяло на партньорката му, защото той дори няма да се опита да я спре.

Овен
Овенът има хазартна натура и в повечето случаи изневерява от любопитство. Той лесно може да бъде съблазнен и едва ли ще се съпротивлява дълго. Интригата за мъжа Овен е нещо напълно нормално, но неговата постоянна спътница ще трябва да си затвори очите за сексуалните му похождения или просто да го напусне.

Рак
Ако Ракът е уверен, че е обичан, той ще остане верен. Но ако в романтичната му душа възникне съмнение... Той изневерява, за да търси по-скоро духовна отколкото физическа близост. За него е важно да бъде разбран, подкрепян в начинанията и дори глезен от време на време. Жена, която е решила да свърже съдбата си с мъж Рак, трябва винаги да помни това, в противен случай някоя друга дама бързо ще вземе инициативата в свои ръце.


2018-05-25 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 37 Вчера 268
Общо 326830 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.