iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Антония Латинова: „Ценител съм на натуралното женствено излъчване“


Антония преподава Пилатес и Канго Джъмпс и предава своя невероятен позитивен заряд не само по време на тренировките, но и извън залата. Ценител е на истинското, натурално женствено излъчване и е намерила своя начин да контролира емоциите и трудностите, с които се сблъскваме в ежедневието.

image


„Спортът е моят най-добър приятел. Помня как още от най-ранна детска възраст ме е ,,хванал“ за ръка и оттогава сме неразделни. От него научих много и определено го използвам като моето най-силно оръжие. Хубаво е да бъдем пример за подрастващите и да ги стимулираме да посещават залите по-често. Когато има желание, винаги ще се намери време, защото това, което ще научат там, ще им служи и за в бъдеще, а това, което ще спечелят е най-ценното - здраве!“, казва Антония.„Обожавам това, с което се занимавам и се старая този заряд да предам и на останалите. Правя това, което ми доставя най-голяма наслада, а удоволетворението, което ми носи кара тялото ми да се чувства перфектно. Преподавам Пилатес и Канго Джъмпс, а през останалото време се отдавам на всичко, което обичам. Ценител съм на истинското, натурално женствено излъчване, фокусирам се именнo върху това в моята професия. Любителски посещавам балетно студио Вая Денс при моята любима преподавателка Ваня Рошкова, където черпя наслада и хармония от любовта ми към танца. А най- новата ми стихия, която ме кара да се чувствам силна, уравновесена, защитена, с перфектен самоконтрол над емоциите и трудностите, с които се сблъскваме в ежедневието, е ащанга йога. Всичко това пренасям в залата и споделям с хората, с които работя. А моята награда са промените, които наблюдавам не само в телата им, но и в тяхното поведение.“, споделя тя.
„Няма възрастови ограничения, няма бариери, винаги човек трябва да намери време за себе си. Всичко е възможно и постижимо, стига човек да има желание!“, категорична е Антония.2018-07-13 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 37 Вчера 268
Общо 326830 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.