iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


cold! Лошата устна хигиена намалява потентността


Мъжете, които мият зъбите си редовно, не само намалят риска от заболяване на венците, но избягват и проблеми с ерекцията. Изследване на турски учени сочи, че представителите на силния пол, които полагат недостатъчни грижи за устната си хигиена получават не само възпаление на венците, но при тях има и много по-голяма вероятност да „засекат“ в леглото.

image


Ново изследване сочи, че при мъжете, които страдат от възпаление на венците, има голям риск да възникнат проблеми и в сексуален аспект.
Турски учени, ръководени от д-р Фаит Огуз, са сравнили група от 80 мъже между 30 и 40 години с еректилна дисфункция с друга контролна група също от 80 представители на силния пол, но без проблеми с ерекцията.
Изследването показало, че 53% от мъжете с проблемна ерекция имат възпалени венци, в сравнение с 23% от другата контролна група.„Предишни изследвания са доказали, че хроничното възпаление на венците може да предизвика проблеми с кръвоносните съдове, които пък са свързани с проблемите с ерекцията и това би трябвало да се вземе под внимание при клинично лечение на мъже с еректилна дисфункция“, подчертава д-р Фаит Огуз.
Той отбелязва, че мъжете, които не мият зъбите си редовно, са изложени на риск, тъй като има голяма вероятност мъжествеността им да „засече“.


2012-12-19 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 42 Вчера 268
Общо 326835 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.