iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Какво разкрива дамският часовник за притежателката си?


Дамският часовник отдавна е загубил основното си предназначение. Днес той е в ролята на стилен аксесоар, който ни позволява да сме в крак с модата, подчертава нашата индивидуалност и дори може да разкаже нещо за вътрешния ни мир. Какво разкрива формата на дамския часовник за своята притежателка?

image


Скъп часовник с класическа кръгла форма на женската ръка „говори” за успешна кариера и сериозно отношение към всичко в живота. Тази жена се отличава с висока работоспособност, дисциплинираност и целеустременост. Тя има висока самооценка и не жали сили за издигането си в професионален план. В личен аспект обаче нещата далеч не са розови - представителите на противоположния пол не са в състояние да отговорят на високите й изисквания или пък я използват заради финансовите й възможности.Жената, отдаваща предпочитанията си на часовник с необичайна форма и екстравагантен дизайн е оригинална, дори малко ексцентрична. Има изразено чувство за хумор, обича да се забавлява и да е в центъра на вниманието. Понякога е доста подвластна на настроението си и взима прибързани решения, за които впоследствие съжалява. Мъжете в нейния живот обикновено изпадат в крайности – или я обожават и са склонни на всичко, за да са с нея, или я мразят с цялата си душа и не биха се поколебали да я наранят.Часовник със строга квадратна форма избира жената, която цени сигурността и стабилността. За нея са характерни педантичност, настойчивост и до известна степен – перфекционизъм. Тя е трудолюбива, отговорна, взискателна и предварително премисля всички свои ходове. Винаги има собствено мнение по даден въпрос и го отстоява докрай дори да осъзнава, че фактите говорят обратното. Определено не й е лесно и с мъжете – или поне докато не открие истинската си половинка, която да я разбира, обича и уважава.

Ако жената спира избора си на часовник с овална форма, то тя дълбоко в душата си е романтичка. Много често емоциите взимат връх над разума и тя реагира спонтанно. Открита, добронамерена и отзивчива, тази жена винаги е готова да се отзове на помощ в труден момент. Можете на 100% да разчитате на нея, не би ви предала независимо от обстоятелствата. В личен план често е в позицията на жертва – мъжете се възползват от нейната добронамереност и дори в началото на връзката да е имало силно привличане, впоследствие то изчезва безследно.Когато часовникът е във формата на правоъгълник, то жената, която го е избрала не обича промените, трудно се адаптира и като цяло е доста затворена в себе си. С всички сили се стреми да избягва конфликтните ситуации, търси спокойствието и сигурността. Понякога е разсеяна и пропуска важни неща както в служебен, така и в личен аспект. Мъжете гледат на нея като на тихо, спокойно пристанище, където могат да се усамотят за известно време, преди да поемат курс към нови завоевания. Осъзнава или не тази си роля, тя предпочита да остане в сянка, вместо да реагира и да отстоява принципите си.А ако жената предпочита да не носи часовник на ръката си? Това означава, че за нея времето няма никакво значение. Но, не бързайте в преценката си – тя далеч не е безотговорна, просто разчита основно на мобилния си телефон. Интелигентна, любознателна и уверена в себе си, тя смело се изправя пред новите предизвикателства, следва начертания си план и не се огъва в трудни ситуации. Находчива и изобретателна, тази жена винаги е в състояние да намери правилния път към мъжкото сърце, стига, разбира се, да си го е поставила за цел.


2013-01-21 | Hot&Cold | Автор: Вяра Христова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 33 Вчера 268
Общо 326826 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.