iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Защо ни се похапват различни неща?


Основна функция на храната е да снабди организма ни с енергия. Това е точно така, но храната има и други функции освен тази. Храната носи наслада на сетивата ни и отговорността за това как се чувстваме. Тя е още една красива и интересна съставка от всички вкусове на живота... емоции, случки, които ни заобикалят. Тя събира хората. Помислете само колко е скучно да се храниш сам.

image


Ако обаче без някакви особени причини започнат да се променят нашите любими храни, според диетолозите ни липсват някои витамини.
Ако почувстваме внезапно желание за сладки храни, като бонбони и шоколад например, това може да подсказва за хормонални нарушения. Освен това, според някои психолози това означава, че се стремим към ласки, обич и нежност.
Желанието за нещо солено подсказва недостиг на някои минерали. Освен това значи, че не осигуряваме на организма си достатъчно почивка.Посягането ни към пипера, чесъна и лука подсказва за проблеми със стомаха и червата, а към киселите плодове, значи имаме недостиг на витамин С. Ако често ни се дояждат ядки – не ни достига витамин Е, който помага и в борбата със стреса.


2013-01-23 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 34 Вчера 268
Общо 326827 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.