iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Kокосовото мляко – еликсир на младостта


Борбата с бръчките, излишните килограми или липсата на тонус не са толкова страшни, ако имате за съюзник кокосовото мляко, твърдят индийски учени. Чудотворната напитка дължи силата си на своя молекулярен състав, който е подобен на човешката кръвна плазма.

image


Кокосовото мляко върши чудеса по отношение на отслабването и подмладяването. Причина затова е особеният състав на елекролитите, които се съдържат в него, твърдят индийски учени от Университета в Ню Делхи.
Освен за борба с килограмите и бръчките, учените препоръчват благотворната напитка за подобряване на общото здравословно състояние, тъй като молекулярният й състав е подобен на кръвната плазма.
Лекарите отдавна са открили ценните ползи от кокосовата течност и по време на Втората световна война. Както японците, така и американците вместо да правят кръвопреливане са давали на ранените кокосово мляко, именно заради състава му, подобен на кръвната плазма.Поради тези причини, учените съветват „вливането” с кокосово мляко да се практикува редовно и колкото можем по-често да пием еликсир, съставен от 55% кокосово мляко и 45% зелен сок от ечемик.
Според заключението на индийските учени това съотношение е „изкопирано” директно от човешкото тяло, т.е. кръвта ни е съставена от същата комбинация кръвна плазма и хемоглобин, само че при еликсирът в чаша става дума за преработен растителен хлорофил, който напълно възстановява организма.
В една чаша от бистрата течност (получена от младите плодове) се съдържат около 46 калории. За сравнение, кокосовото мляко, което е получено чрез цедене на мляна кокосова ядка съдържа цели 550 калории.Кокосовото мляко е идеална напитка за спортистите, тъй като е естествен, здравословен източник на енергия и повишава издръжливостта на тялото. Съдържа естествена захар и минерали (магнезий, калий и други), както и фибри, които подпомагат храносмилането.


2013-01-25 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 27 Вчера 268
Общо 326820 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.