iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! 10 ползи от секса


За благотворното влияние на секса върху човешкия организъм има много научни доказателства. Да, „сексотерапията” е универсално средство, което може да излекува или да предотврати доста заболявания – както физически, така и психически.

image


1. Сексът предпазва от заболявания на сърдечносъдовата система.
Известно е, че по време на секс се усилва кръвообращението, което отлично тренира и повишава еластичността на кръвоносните съдове. Разбира се, не прекалявайте! За профилактика на инфаркт, инсулт, хипертонична криза, пристъпи на мигрена и нарушения на мозъчното кръвообращение са достатъчни по 20 минути секс 3 пъти седмично. Освен това сексът е и своеобразно обезболяващо средство при мигрена, тъй като при половата възбуда в кръвта нахлуват ендорфини и кортикостероиди, които отлично заместват аналгетиците.
2. Сексът поддържа тонуса на мускулатурата, активизира храносмилането и осигурява нормална работа на храносмилателната система. „Креватната гимнастика” е най-добрата диета в света, затова колкото повече калории сте приели, толкова по-интензивно правете секс.
3. Осигурявайки добро физическо натоварване, сексът помага и за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.
4. Ако редовно правите секс, ще забравите за болести като простатит и други проблеми с пикочно-половата система. Затова спомагат редица фактори, като например, активизиране на кръвообращението, повишаване на обменните процеси в организма и трениране на определени мускулни групи, които с напредване на възрастта отслабват и се отпускат.5. Сексът предотвратява различни хормонални нарушения и нормализира менструалния цикъл, тъй като пряко влияе на производството на хормони. Обърнете внимание, че в този случай терапевтичен ефект осигуряват не само сексът и достигането на оргазъм, а дори и половото влечение, и особено – нежните, чувствени ласки и любовната предигра.
6. Сексът е важен и за дихателната система. Повишава се кръвотока и се усилва вентилацията на дихателните органи. Сексуалните „занимания” в голяма степен могат да заместят дихателните упражнения.
7. Смята се, че сексът стимулира имунната система и ни предпазва от различни вирусни инфекции. Затова в периоди на грипни епидемии и простудни заболявания трябва да се включи и сексът като своеобразно средство за профилактика.8. Редовният секс забавя процесите на стареене. Пълноценният хормонален фон на организма гарантира прекрасен подмладяващ ефект - намаляване на бръчките, стягане и оформяне на тялото, възвръщане на младежкото излъчване.
9. Както всяко физическо натоварване, сексът укрепва нервната система, ефективно премахва стреса и зарежда с позитивна енергия.
10. Сексът осигурява и душевно равновесие, тъй като стимулира синтеза на ендорфини, наричани още „хормони на щастието”. Това ни гарантира вътрешна хармония и хармония със заобикалящия ни свят.

И най-важното! Няма нищо по-прекрасно лечебно и профилактично средство от секса с любимия човек. Не го пренебрегвайте!2013-12-09 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 29 Вчера 268
Общо 326822 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.