LR Алое Вера Гел За Пиене – произход

LR Алое вера гел за пиене – така добре познатото ни алое вера е на около 6000 години, като още нашите предци са знаели за лечебните му свойства. Гелът от алое вера помага при лекуване на стомашни и кожни проблеми, като това са само някои от лечебните му свойства. Нека разгледаме по-подробно неговите ползи и дали има странични ефекти.

LR Алое вера гел за пиене

Видове Алое Вера Гел За Пиене

Видовете алое вера гел за пиене възлизат на повече от 300 вида. Само Алое Барбадензис е известно, заради неговите лечебни свойства. Дълго време е използвано при косопад, третиране на рани, стомашни проблеми и дори при хемероиди.

В днешно време за Алое Вера гел за пиене е посветена цяла индустрия, като неговият екстракт се използва за козметични продукти и за лична хигиена. Използва се дори за сапуни, лосиони, кремове за бръснене и много други. Най-често то се използва за направа на кремове или Алое Вера гел за пиене. Използва се също под формата на добавки, носещи ползи за хранителната система и кожата.

Алое Вера в медицината

Две части от Алое Вера се използват в медицината. Листата, които са пълни с гел могат да се използват при изгаряния и различни видове кожни проблеми. Алое Вера се среща често като Алое Вера гел за пиене или на капсули.

LR Алое Вера гел за пиене – полезни качества

  • Диабет – Доказано е, че при хора с диабет тип 2, Алое Вера гел за пиене помага за намаляването на кръвната захар
  • Изгаряния – В помощ при изгаряне от слънцето или опарвания от нагорещени предмети
  • Кожни проблеми – Помага при акне и псориазис, като има успокояващ ефект върху кожата ви, помага също и при възпаления и сърбеж
  • Стомашни проблеми – Помага при третиране на запек, успокоява гастрит, язва и много други
  • LR Алое Вера гел за пиене може да се използва за напръскване на зеленчуци, тъй като те ще се запазят пресни по-дълго време
  • Алое Вера също намаля плаката и помага при възстановявне на рани в устата, като действа също и успокояващо
  • Гелът от Алое Вера може да си използва като балсам за косата

Не сте сигурни дали Алое Вера гел за пиене е за вас?

Можете да се свържете с нас безплатно, а ние ще ви помогнем с всякакви въпроси и казуси!

Полезна ли беше информацията за теб? Сподели я с приятели!

Similar Posts

Вашият коментар