LR мнения

Днес сме събрали различни LR мнения, изказани от различни потребители в мрежата. Нека видим какво изказват хората и кое наистина е вярно.

Мнение 1

Като бивш активен представител на марката (бивш не защото съм недоволна, а поради стечение на обстоятелствата). ще изкажа мнение за някои продукти, които лично аз и моите близки сме ползвали.
Алое гел за пиене – пих го два месеца, започнах да се будя по-рано и по-свежа, имах повече енергия, но ми е твърде скъп да го пия постоянно и затова спрях.
Пастата за зъби – не ми направи особено впечатление, на един приятел пък много му помогна за венците.
Обезмасления фондьотен – аз и моя приятелка имаме проблемна кожа и този фондьотен го ползваме вече от години, защото ни понася много добре и сме доволни.
Гел концентрат – успокоява добре ухапвания от насекоми и ранички и сега си го поръчах пак, да си го имам за всеки случай.
Парфюмите – супер индивидуално е за трайността, върху мен никакви парфюми не се задържат. единствено Жадор, купен от Париж се задържа за по-дълго,  но пък мой приятел от години ползва само и единствено парфюм на ЛР, и е супер доволен и от аромата и от трайността.
Шампоаните от по-евтините серии не са кой знае какво, но този със среброто ми действаше добре на пърхота.
Пудрата за лице си я ползвам, доволна съм.
LR мнения

Мнение 2

Всеки вярва на каквото иска. А тая вметната глупост, че продуктите им не са качествени незнам как я измислихте. По-сертифицирани продукти от на ЛР няма. И по качество могат да се сравняват единствено с La prairie, при които едно кремче струва 1000 лева примерно. Колкото до МЛМ в българия . тук пазарът е един от най-бързо развиващия се, може би дори най-бързо развиващия се. Идеята – МЛМ предлага възможност на хората да изкарват пари по немски стандарт, в случая с ЛР, и цифри от порядъка на 3000-4000 лева за нас са огромни суми, но за германеца това е по-скоро ниска заплата. А колкото до маркетинга на ЛР – не е нужно да продаваш за да печелиш, но всеки вярва на каквото иска :lol: Приятен ден Ви желая хора и се надявам да спрете да вярвате на всеки скептик, който си изрази мнението

Заключение – LR мнения

Има доста други LR мнения, които можете да откриете. Всеки продукт влияе на всеки човек различно. Както виждате, при едни един парфюм трае дълго, при други доста кратко, като по същия начин се отнася и за продуктите. Най-добрият вариант преди закупуването на даден продукт е да се консултирате с лекар, за да можете да видите дали нещо може да ви влияе негативно. Също можете да си направите и безплатно здравословна анкета, която може да ви покаже текущи или предстоящи проблеми.

Полезна ли беше информацията за теб? Сподели я с приятели!

Similar Posts

Вашият коментар