LR продукти – Контрол на качеството


Само най-доброто е достатъчно добро

LR продукти – От създаването на LR ние отдадохме голямо значение на естествените суровини и приложихме най-новите резултати от изследвания и разработки. Освен това имаме дългосрочно сътрудничество с опитни доставчици на суровини.

LR продукти – лаборатория

В допълнение, вътрешният и външният контрол на нашите продукти гарантира постоянно високо качество на продуктовата гама. Всеки продукт преминава през серия от скъпи тестове. Чрез задълбочен контрол на качеството ние гарантираме, че нашите хранителни добавки и козметика са водещи на пазара.

Контрол на растежа и обработката на LR продукти

LR използва 23 милиона листа от алое вера годишно. Тези растения растат само в най-добрите условия в планините на Мексико. В процеса на засаждане не се използват торове, пестициди или други химикали!

Външно тестване

Много от нашите продукти се проверяват от външни синдикати и агенции. Тези проверки редовно показват отлично качество. Освен всичко друго, нашите усилия доведоха до гелове за пиене, съдържащи алое вера и продукти, съдържащи коластра, спечелващи престижния SGS INSTITUT FRESENIUS единствения желан знак за качество на пазара!


Сертификация за качеството от SGS INSTITUT FRESENIUS – LR продукти

LR продукти

За да може даден продукт да носи знака за качество на INSTITUT FRESENIUS, не само крайният продукт трябва да бъде проверен. Задълбочената проверка започва с контрол на суровините, съставките на продукта и доставчиците и завършва с окончателния контрол на готовия продукт.

Малко компании в света могат да спечелят този печат!

„Ние от SGS INSTITUT FRESENIUS можем без съмнение да потвърдим, че гелът за пиене LR Aloe Vera е с постоянно качество. Ние гарантираме това чрез независими редовни проверки.“ (д-р Ларс Лобедей, мениджър на отдела за здравословни храни SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH)

Защо тестването е толкова важно?

Доверието е хубаво нещо контролът е още по-добър. Днес повече от 300 000 служители в 36 страни разчитат на нашата гаранция за качество!

Най-високите принципи на LR са: абсолютна поносимост на кожата към всички козметични продукти и перфектен нюанс на всички хранителни добавки.

Външни агенции и многобройни проучвания подчертават изключителните постижения на LR. Ето защо много от нашите продукти се проверяват редовно от независими контролни органи като SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest и IASC. LR не прави компромиси, когато става въпрос за качество!

Полезна ли беше информацията за теб? Сподели я с приятели!

Similar Posts

Вашият коментар